Trainingen

Van Wingerden Trainingen ontwikkelt (team)trainingen op maat en heeft een vast aanbod. Hieronder zie je de diverse trainingen beschreven.

Trainingen kunnen in company uitgevoerd worden of op de werklocatie van Van Wingerden Trainingen in Utrecht.

Oplossingsgerichte communicatie

Met sommige leerlingen is er ondanks enorme inzet, moeilijk contact te krijgen. In een deel van de klassen heerst geen goede sfeer. In deze situaties helpt de methodiek van het oplossingsgericht werken. Hoe u de kwaliteit van interacties met leerlingen kunt verbeteren leert u in de training 'Oplossingsgerichte communicatie'.

Assertief voor de klas

Assertiviteit van docenten vergroten zodat zij beter hun grenzen bewaken en rust kunnen creëren in de klas? Met de training 'Assertief voor de klas' leren uw docenten duidelijk en daadkrachtig communiceren.

Gespreksvoering met ouders

Goed contact met ouders ook als het niet goed gaat met hun kind op school? Leer het in de korte en krachtige training 'Gespreksvoering met ouders.'

Voorkomen en hanteren van agressie

Weten hoe agressie ontstaat en hoe je dit het beste kunt hanteren? Of, beter nog, hoe je agressief gedrag kunt voorkomen? Leer in de training ‘Voorkomen en hanteren van agressie’ over de-escalerende gesprekstechnieken en verbindende communicatie.Read More

Feedback geven en ontvangen

Weten hoe je als collega's elkaar aan kunt spreken op een manier dat de ander 'de boodschap' kan accepteren? Leer het in de training 'Feedback geven en ontvangen'.