Over Van Wingerden Trainingen

In 2011 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf en werk ik als zelfstandige trainer/coach. Ik train en begeleid professionals en studenten van Universiteit Nyenrode bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij Nyenrode neem ik deel aan de kerngroep van het vak Personal Leadership and Development Journey en ontwikkel dit vak inhoudelijk verder samen met mijn collega docenten. In mijn coachpraktijk in de binnenstad van Utrecht, coach ik werknemers bij vragen op het gebied van plezier in het werk, assertiviteit, zingeving, inzicht in professionele verhoudingen en effectieve communicatie. 

Ik heb Culturele Antropologie gestudeerd in Utrecht. Daarna heb ik een paar jaar gewerkt als onderzoeker en adviesmedewerker bij diverse organisaties (VON, VluchtelingenWerk, SvM (nu Movisie)). Maar ik zocht meer dynamiek en contact met mensen buiten de muren van het kantoor. Ik wilde leren over sociaal-emotionele ontwikkeling en hoe je anderen hierin vaardiger kan maken. Ik werd en word zelf gelukkig van het hebben van  goede relaties en vrijheid en autonomie ervaren in mijn professionele bestaan.

Dat wat ik zocht vond ik in het vak van coach en communicatietrainer. Voor verschillende organisaties heb ik gewerkt als trainer/ adviseur, onder andere, Centrum 16/22, Stichting Stade Onderwijshulpverlening, adviesbureau Van Montfoort.

In de twee-jarige opleiding bij centrum voor gewaarwording (Bambu, te Utrecht) heb ik geleerd over het begeleiden van persoonlijke ontwikkelingsprocessen.

 

hester-2016.jpg