Over Van Wingerden Trainingen

In 2011 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf en werk ik als zelfstandige trainer/coach.

Ik train en begeleid professionals, studenten in het hoger onderwijs en privé personen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Werknemers van organisaties kunnen bij mij terecht voor coaching vragen op het gebied van plezier in het werk, assertiviteit, zingeving, inzicht in professionele verhoudingen en effectieve communicatie.

Mijn loopbaan:

Ik heb Culturele Antropologie gestudeerd in Utrecht. Daarna heb ik een paar jaar gewerkt als onderzoeker en adviesmedewerker bij diverse organisaties (VON, VluchtelingenWerk, SvM (nu Movisie)). Maar ik zocht meer dynamiek en contact met mensen buiten de muren van het kantoor. Ik wilde leren over sociaal-emotionele ontwikkeling en hoe je anderen hierin vaardiger kan maken. Ik werd en word zelf gelukkig van het hebben van  goede relaties en vrijheid en autonomie ervaren in mijn professionele bestaan.

Dat wat ik zocht vond ik in het vak van coach en communicatietrainer. Voor verschillende organisaties heb ik in dienstverband gewerkt als trainer/ adviseur, onder andere, Centrum 16/22, Stichting Stade Onderwijshulpverlening, adviesbureau Van Montfoort. Inmiddels heb ik voor veel verschillende opdrachtgevers gewerkt, voornamelijk in de sectoren onderwijs (Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, Christelijk Gymnasium Utrecht) en de Zorg (oa. SWOZ, De Vierstroom, Participatiekliniek, Jeroen Bosch Ziekenhuis).

Scholing:

In de twee-jarige opleiding bij centrum voor gewaarwording (Bambu, te Utrecht) heb ik geleerd over het begeleiden van persoonlijke ontwikkelingsprocessen. Bij deze opleiding volg ik nog steeds supervisie. Naast deze coach opleiding heb ik vele cursussen gevolg op het gebied van communicatie, waaronder 'geweldloze communicatie' er een is die ik afgelopen jaar heb gevolgd bij Bart Landstra.

 

hester-2016.jpg